Asiantuntevaa kiinteistönvälityspalvelua Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

 

 

Espoossa Pohjantorilla sijaitsevan Remax Classicin kiinteistönvälittäjä (Sari Ann Stolt) tuntee Espoon asuinalueet ja markkinatilanteen Espoon eri kaupunginosissa. Espoon eri asuinalueilla lähes 30 vuotta asuneena ja Espoon eri kaupunginosissa kiinteistönvälittäjänä lähes11 vuotta toimineena Sari Ann Stolt tuntee Espoon ja sen asuinalueiden markkinatilanteen erittäin hyvin. Edustan menestyksekästä RE/MAX-välitysketjua. Palvelen asunnon myyjiä ja ostajia Espoon toimipisteeltäni käsin koko pääkaupunkiseudun alueella. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä Espoossa.

Sari Ann Stolt, Ota yhteyttä! 

Liity tyytyväisten asiakkaideni joukkoon

Tältä sivulta löydät asiakkaitteni minulle jättämää palautetta. Palautteet on kerätty RE/MAX-ketjun automaattisen asiakastyytyväisyyskyselyn asiakaspalautteista ja suositteluista. Asiakkaan tarpeet ja toiveet ovat tärkein työtäni ohjaava tekijä – työhöni sekä kauppahintaan tyytyväinen asiakas on paras mahdollinen palkkio toimeksiannosta.

Christer Bergholm

"Från första början gav Sari Ann ett kompetent och bra förtroende. Hela försäljningsprocessen sköttes perfekt från början till slut både då det gäller tidtabellen, kommunikationen och information. Hon hade många bra ide´r och kommentarer som var till en stor fördel då det gäller försäljningen. Jag rekommenderar varm Sari Ann och kommer även i fortsättningen att anlita henne." Yleisarvosana välittäjän toiminnasta 10, yhteydenpidosta 10, hinnan arvioinnista 10, markkinoinnista 10 ja luotettavuudesta 10.

Heidi Ahola ja Samuli Nevalainen

"Sari hoiti asuntomme myyntiprosessin erinomaisesti alkaen asunnon stailauksesta kaupantekotilaisuuteen asti. Ammattivalokuvaaja otti Sarin stailaamasta asunnosta upeat kuvat ja asunto myytiin nopeasti. Sari piti aktiivisesti yhteyttä sekä myyjiin että ostajaehdokkaisiin, ja hoiti tehokkaasti prosessin aikana ilmenneet, kohteeseen liittyvät haasteet. Suosittelemme ehdottomasti Saria välittäjäksi." 

Ostaja, Kirkkonummi

"Sari Ann on aivan mahtava välittäjä! Palvelualtis, ymmärtäväinen, idearikas, osaava ja tietävä. Hänellä oli meille ja kysymyksillemme aina aikaa ja myös ratkaisuehdotuksia ongelmatilanteissa. Hän tarjosi auliisti apuaan ja saimme hyödyntää hänen laajoja kontaktejaan. Voin lämpimästi suositella häntä niin ostajalle kuin myyjällekin!"

Adrian Iswariah

"Sari Ann was a breath of sunshine after some of our previous experiences and was truly invested in our succes as purchasers. She went above and beyond what one might expect the broker to do. As first time buyers in Finland she did a great deal of research for us, pointed us to some excellent contractors and also helped negotiate issues with the bank. Sari Ann used a common sense approach and was very easy to talk to. She was approachable and quick to respond. As you can see she had to speak to us in both Finnish and English and her willingness to do so made the purchase a smooth transaction. I would highly recommend Sari Ann to any future customers, both as a Seller and as a Buyer. You won't be led wrong."

Myyjä, Espoo

Yleisarvosana välittäjän toiminnasta: 10. Arvosana välittäjän yhteydenpidosta: 10. Arvosana asunnon hinnan arvioinnista: 10. Arvosana luotettavuudesta: 10.


"обладает высоким профессиональным уровнем и хорошими человеческими качествами. Она постоянно была на связи со мной, быстро отвечала на наши вопросы и помогала ценными советами. Квартира продалась быстро. Покупатель был найден в течение недели со дня публикации объявления о продаже квартиры, а еще через 2 недели была оформлена сделка. Рекомендую всем потенциальным клиентам!" 

Myyjä, Rastila

Yleisarvosana välittäjän toiminnasta: 10. Arvosana välittäjän yhteydenpidosta: 10. Arvosana asunnon hinnan arvioinnista: 9. Arvosana markkinoinnista: 10. Arvosana luotettavuudesta: 10.


"Miten kaikki sujui? Sari on sataprosenttisesti ammattilainen! Asunnon virtuaaliesittely ja kuvat netissä olivat loistavat ja myynti hoitui todella hienosti alusta loppuun asti. Mitä asioita tai palveluita toivoisitte jatkossa? Eipä sitä paljon enempää voi toivoa." 

Birgit Westerholm

"…Sari Ann "stylat" den och också sålt den vid första visning. Hela

processen med att köpa en ny lägenhet och få min egen såld gick på dryga
tre veckor vilket torde vara svårt att slå. Sari Ann är som person öppen
och lätt att komma överens med. Jag kan ärligt konstatera att Sari Ann är
någon jag - varmt kan rekommendera för var och en som är i behov av en god
förmedlare."

Myyjä, Espoo

"Ensivaikutelma oli hyvä. Se oli syy miksi Sari valittiin aikaisemman kilpailutuksen päätteeksi. Aikatauluissa pysyttiin ja Sari piti minut aktiivisesti ajan tasalla. Ostaja löytyi nopeasti ja sain asunnostani täyden hinnan." 

Saara Sallinen

Yleisarvosana välittäjän toiminnasta: 10. Arvosana välittäjän ammattitaidosta: 10. 


"Miten kaikki sujui? Olen oikein tyytyväinen välittäjän toimintaan ja ammattitaitoon. Hän oli aktiivisesti yhteydessä minuun ja selvitti avoimia asioita nopealla tempolla. Hän oli aidosti läsnä ja oikein miellyttävä heti alkumetreistä lähtien. Iso kiitos Sarille kauppojen hoitamisesta!" 

Myyjä, Espoo

Yleisarvosana välittäjän toiminnasta: 10. Arvosana välittäjän yhteydenpidosta: 10. Arvosana välittäjän markkinoinnista: 10. Arvosana välittäjän luotettavuudesta: 10. 


"Välittäjän kanssa kaikki sujui todella hyvin ja hän hoiti asiat esimerkillisesti. Koko prosessi meni alusta loppuun ammattitaitoisesti." 

Myyjä, Espoo

Yleisarvosana välittäjän toiminnasta: 10. Arvosana välittäjän yhteydenpidosta: 10. Arvosana asunnon hinnan arvioinnista: 9. Arvosana markkinoinnista: 10. Arvosana luotettavuudesta: 10.


"Välittäjästä välittyi luotettava, hyvä kuva. Asiat etenivät ripeästi suunnitelman mukaisesti. Myyntiaika alittui. Erityisesti yhteydenpito myyjiin oli erinomaista. AAA-luokkaa." 

Myyjä, Espoo

"Meillä kävi muutama välittäjä tekemässä tarjouksen. Sari valikoitui nopeasti tilastojensa sekä henkilökemian ansiosta. Päämäärätietoinen, ammattitaitoinen, nopea."

Ostaja, Espoo

"Hyvä ensivaikutelma. Nopea liikkeissään. Erittäin hyvää yhteistyötä." 

Timo Virtanen

"Kaikki meni erittäin hyvin, ei mitään negatiivista."

Maarit Kerola

"Koko prosessi sujui erittäin hyvin. Kiitos."

Myyjä, Espoo

"Suosittelisin kyseistä välittäjää; kyse mielestäni ensisijaisesti välittäjän osaamisesta, ei niinkään välitysfirman osaamisesta." 

Heini Laukkanen

"Sarista sai heti ensi käynnillä luotettavan ja sitoutuneen kuvan. Sovituissa aikatauluissa pysyttiin. Myynti tapahtui jopa nopeammin kuin osasimme odottaa. Sari on välittäjänä miellyttävä ja asiantunteva."

Myyjä, Espoo

"Sari oli todella asiantunteva, ystävällinen ja piti jatkuvasti yhteyttä. Kaikki sujui todella hyvin ja erittäin nopeasti. En olisi ikinä uskonut, että asunto menee kaupaksi muutamassa päivässä. Kaikin puolin loistavaa työtä ja ehdottomasti suosittelen myös eteenpäin Saria." 

Ostaja, Espoo

"Välittäjä oli erinomainen, ystävällinen, osaava ja luotettavan tuntuinen. Hän piti yhteyttä omatoimisesti minuun päin päivittäen väliaikatietojakin. Aikataulut pitivät ja kaikki sujui sovitusti." 

Veikko Heikka

"Asuntoamme oltiin myyty yli vuosi kahden eri välittäjän toimesta. Soitin Sarille, joka myi sen kolmesta näytöstä. Yhteydenpito oli aktiivista ja selvää sekä riittävää. Aikataulu piti paikkansa kaikissa sovituissa asioissa. Asia hoitui täysin ongelmitta. Kaupasta jäi erittäin hyvä mieli. Välittäjän toiminta oli erittäin asiakasystävällistä. Ensivaikutelma parani kuin viini vanhetessaan. Tulen jatkossakin käyttämään Saria sekä suosittelemaan muillekin." 

Myyjä, Espoo

"Sari hoiti asunnon myynnin ja kaupanteon erinomaisesti. Koko ajan oli tunne siitä, että prosessi on osaavissa ja luotettavissa käsissä. Sari panosti asunnon stailaamiseen, hyviin asunnon myyntikuviin ja kuvaukseen, aktiiviseen asunnon markkinointiin, jouhevaan yhteydenpitoon ja tiedottamiseen sekä mahdollisten ostajien että meidän myyjien suuntaan. Sarilla on aktiivinen, mutta lämmin ote. Sovitut tapaamiset ja aikataulut pysyivät jämptisti. Myynnissä oli omat haasteensa ehdollisten tarjousten purkautuessa, mutta Sarilla pysyi koko matkan ajatukset kirkkaina ja hän osasi luoda luontevasti positiivista ja kannustavaa tunnelmaa meille asunnon myyjille. Uskon, että Sarin avoimuus ja välittömyys luovat luotettavan henkilön kuvan myyntitilanteissa. Olemme erittäin tyytyväisiä Sarin tapaan hoitaa asuntomme myynti."  

Ostaja, Espoo

"Kaikki meni ostajan kannalta aivan upeasti! Jos arvosanoilla, niin Sari Ann Stoltille 10+." 

Tarja, Kirkkonummi

"Aikataulut, tapaamiset ja esittely toimivat kaikki sovitusti. Sari piti yhteyttä säännöllisesti minuun sekä mahdollisiin asiakkaisiin. Oli aktiivinen asunnon myyjä. Ja oli tsemppari vaikeina aikoina minulle. Sari perehtyi huolellisesti asuntoon, alueeseen ja mm. ostoon vaikuttaviin asioihin. Itse ei tarvinnut tehdä mitään. Kaupantekotilaisuus sujui erinomaisesti. Kaiken kaikkiaan erinomainen ja ammattitaitoinen välittäjä." 

Anu Korhonen

"Mielestämme Sari toimi laadukkaasti ja ammattitaitoisesti kaikin puolin. Kanssakäyminen hänen kanssaan on ystävällistä, selkeää, avointa, suoraa ja joustavaa. Lopputulos jopa ylitti odotuksemme."

Myyjä, Vantaa

"Kaikki sujui loistavasti." 

Terhi Mäkelä-Pesonen

"Sari on antaumuksellinen, idearikas, positiivinen ja ehdottoman luotettava. Sari pitää sen minkä lupaa. Oli hienoa seurata kuinka Sari stailasi asuntomme jo olemassa olevilla kalusteillamme ja omilla sisustustarvikkeillaan kauniiksi ja toimivaksi. Sari välittää sanan varsinaisessa merkityksessä, asiakkaana sain aina hänen täyden huomionsa ja työpanoksensa. Lämmin suositus!" 

Thomas Hassi

"Sari provided me a first class, prompt and efficient service."

Myyjä, Vantaa

"Yhteydenpito ja tiedotus toimivat erinomaisesti. Aikatauluissa pysyttiin sovitusti. Välittäjän huolehtiminen myyntikohteesta todella hyvä. Palvelu ja aktiivisuus olivat loistavia. Mielikuva ja ensivaikutelma ystävällinen, rehellinen ja tehokas."

Myyjä, Espoo

"Asuntomme myynti sujui erinomaisesti. Sari löysi asunnostamme heti ne asiat mitä halusimme painottaa ja muotoili niistä houkuttelevan myynti-ilmoituksen. Ammattivalokuvaajan ottamat kuvat olivat myös erittäin laadukkaita. Yhteydenpito oli koko myynnin ajan erinomaista. Kaiken kaikkiaan meille jäi tunne, että saimme erinomaisen vastineen maksamallemme palkkiolle ja jos olisimme nyt uudelleen myymässä asuntoamme, kääntyisimme ilman muuta ensiksi Sarin puoleen."

Myyjä, Espoo

"Sari provided the service that made the deal proceeded as smoothly and efficiently as possible during my holiday."

Merja Sohlberg

"Kun seurasin samalla muiden vastaavien asuntojen myyntiä, niin voin todeta, että asuntoni myytiin hyvin tehokkaasti. Voin lämpimästi suositella Saria välittäjäksi ystäville ja sukulaisille." 

Ilkka ja Ritva Koivu

"Sari hoiti kaikki asiat moitteettomasti." 

Myyjä, Espoo

"Sari on ulospäinsuuntautunut ja avoin, erittäin palvelualtis ja vastaa kyselyihin nopeasti. Saimmekin asunnon myytyä uskomattoman nopeasti. Voin lämpimästi suositella." 

Daniel, Espoo

"Asiantuntevaa, helppoa asiointia. Palveleminen ei loppunut siihen kun kaupat oli tehty, vaan välittäjä auttoi myös antamalla vinkkejä esim. remontin tekemiseen. Kokonaisuudessa erinomaista palvelua välittäjältä!" 

Liisa Paasiala

"Sarista tuli heti miellyttävä ja luotettava vaikutelma. Hän perehtyi hyvin asioihin, ja näki paljon vaivaa asuntoni myynnin eteen. Kuvat otti ammattilainen ja Sari hieman stailasi asuntoani niitä varten – kuvista tuli todella hyvät! Olin varautunut pitkään myyntiaikaan (noin puoli vuotta), koska yhtiössämme oli juuri alkanut julkisivuremontti. Mutta Sari myi asunnon jo 2 näytön jälkeen – ihan mieletöntä!"