Sari Ann Stolt palvelee Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Kiinteistönvälittäjänä lähes kymmenen vuoden kokemuksella mahdollistan turvalliset ja tehokkaat asuntokaupat jokaiselle asunnon myyjälle Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Opinnoista, ammateista ja näyttelemisestä

Harva asiakkaistani tietää, että alkuperäiseltä koulutukseltani olen teatteritaiteen maisteri. Teatterivuosien aikana vierailin useissa Suomen arvostetuimmissa teatteritaloissa tekemässä muun muassa musikaalien päärooleja. Teatterikoulua edelsivät Jyväskylän yliopiston viisivuotiset musiikkikasvatuksen opinnot. Lisäksi olen toiminut äänimainosalalla vuodesta 1986 alkaen toimien äänenä lukuisissa, suomalaisille hyvin tutuiksi tulleissa televisio- ja radiomainoksissa sekä muun muassa satoja animaatioita dubaten. Yrittäjän alalla olen toiminut 2000-luvun alusta alkaen. Ääninäytteitä ja lisätietoa näyttelijänurastani löydät toisilta kotisivuiltani.

Katso toiset kotisivuni

Rikasta työelämää

Palkallisen työnteon aloitin koulun ohessa jo 15-vuotiaana elintarvikekioskissa työskennellen. R-kioskin ja Valmetin paperikoneiden kautta löysin tieni pankkitoimihenkilöksi viideksi kesäksi. Samaan aikaan suoritin yliopisto- ja konservatorio-opintoja ja keikkailin ja esiinnyin Jyväskylän kaupunginteatterin musikaaleissa. Näkemykseni mukaan mikään työkokemus ei ole ollut turhaa, vaan kaikesta olen oppinut jotain uutta. Olen saanut elää rikasta ja vaihtelevaa työelämää, josta olen kiitollinen. Pääskylänrinteellä sijaitsevasta 19 m²:n vuokrayksiöstä on ponnistettu työtä pelkäämättömille siiville.

Kiinteistönvälityksen ammattilaiseksi

Kesällä 2013, poikani syntymän jälkeen, päätin fokusoida kunnianhimoni asiakkaiden palvelemiseen kiinteistönvälityksen alalla. Viimeisen 15 vuoden aikana olen toteuttanut lukuisia huoneistoremontteja, sisustanut myytäviä asuntoja ja tehnyt tuottavia asuntosijoituksia siinä määrin, että uskon taidoistani ja näkemyksestäni olevan hyötyä myös muille asunnon myyntiä tai asuntosijoittamista harkitseville. Suorittamieni kiinteistönvälitysalan lakikoulutuksen sekä rakennusteknisiin asioihin liittyvien kurssien myötä olen alan pätevä ammattilainen – ja yhtä kunnianhimoinen kuin aina ennenkin.

Lue asiakkaideni palautteita

Iloa ja energiaa luonnosta

Vapaa-aikani kuluu mieluiten vesillä, Espoon Rantaraitilla ja metsässä, jossa samoilen yhdessä koirani ja perheeni kanssa. Myös kuntosali ja erilaiset kulttuuririennot löytävät paikkansa elämästäni silloin tällöin. Sauna, maistuva ruoka ja lasi hyvää viiniä muodostavat mielestäni täydellisen lauantai-illan. Sukutilukset Konnevedellä pitävät puolestaan huolen siitä, että puuhaa ja työmaata riittää. Ikuisena esteetikkona nautin kaikesta kauniista ympärilläni, niin kotona kuin luonnossakin. Myös musiikki ja äänityö ovat edelleen tärkeä osa arkeani.

Yhteystietoni